FilmBox breidt distributie uit bij Plinq, Trined en KabelNoord
26-10-2021 10:37:00 | Door: David de Jong | hits: 1267 | Tags:

De filmzender FilmBox is voortaan ook te zien bij Plinq, Trined en KabelNoord. De voor het basispakket bedoelde filmzender die op 4 mei 2021 van start ging, is daarnaast te zien bij Delta, Caiway, Canal Digitaal en Online. Desondanks kent de filmzender van SPI International nog geen distributie bij VodafoneZiggo, KPN en T-Mobile die meer dan 90 procent van de Nederlandse huishoudens bedienen. SPI International dat naast FilmBox merken als FightBox en DocuBox omvat, is ook eigenaar van de betaaldienst Film1. SPI International kondigde aan binnenkort door Canal+ (Vivendi) te worden overgenomen.

Jeroen Bergman, General Manager Film1 en FilmBox Nederland: “Slechts vijf maanden na de komst van FilmBox in Nederland hebben we het bereik van het kanaal bijna verdubbeld door onze selectie van films en series aan ongeveer 600.000 huishoudens in het land aan te bieden via zeven Nederlandse tv-platforms. Aangezien Nederland de eerste West-Europese markt is die FilmBox heeft gelanceerd, is het uitzonderlijke succes dat we hier met het kanaal hebben behaald veelbelovend voor de plannen van SPI International om FilmBox naar andere West-Europese markten te brengen."

FilmBox levert een selectie Hollywood-films, internationale bioscoopklassiekers, lokale producties en populaire series. Hoogtepunten voor de maand november zijn: Aleksandr Chernyaev’s actiethriller Wake Up met Jonathan Rhys Meyers in de hoofdrol, de Noorse thriller An Affair en het met een Oscar bekroonde drama the Girl with the Dragon Tattoo van David Fincher met in de hoofdrollen Daniel Craig en Rooney Mara.

www.filmbox.nl
www.spiintl.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie