Food content agency Scrambled produceert seizoen 2 van 24Kitchen-programma Karsu’s Turkse Keuken
18-01-2022 12:55:00 | Door: David de Jong | hits: 1123 | Tags:

Het Amsterdamse food content bureau Scrambled zal een tweede seizoen van Karsu’s Turkse Keuken maken in opdracht van 24Kitchen.

Marjolein Kiestra, Commercial Director van Scrambled: “Na het daverende succes van de eerste reeks kookprogramma’s met Karsu, gaan we nu ook seizoen 2 draaien. Afgelopen vrijdag zijn we van start gegaan met de opnames van deze reeks.”

Gehele productie bij Scrambled

Scrambled verzorgt wederom de gehele productie; van het uitwerken van het tv-format tot de foodstyling en de uiteindelijke opnames in de studio. De recepten worden in nauw overleg met Karsu ontwikkelt en zijn totaal anders dan in het eerste seizoen. Marjolein Kiestra: “Het is natuurlijk een feest om deze reeks weer met Karsu Dönmez te mogen produceren. We zijn op zoek gegaan naar mooie nieuwe gerechten, leuke gasten en natuurlijk nieuwe informatie over de veelzijdige Turkse keuken. Het kan niet bijna anders dan dat de kijker voelt met hoeveel plezier en enthousiasme we deze reeks hebben gemaakt. Het DNA van 24Kitchen sluit heel goed aan bij onze manier van programma’s maken. Wij nemen het ontwikkelen van de receptuur en het bereiden van de gerechten heel serieus, maar humor en entertainment zijn ook een belangrijk onderdeel van het programma. De balans tussen deze twee zaken zorgt ervoor dat we zulke mooie programma’s met 24Kitchen kunnen maken.”

Kiki Bours, Channelmanager 24Kitchen: “Karsu Dönmez is een prachtige aanvulling op onze 24Kitchen familie. Met haar eigen stijl en mooie verhalen weet ze de kijker enthousiast te krijgen voor de Turkse keuken en laat ze ons zien hoe makkelijk en lekker de gerechten zijn. Dat past perfect bij de missie van 24Kitchen om hulp en inspiratie te bieden voor de dagelijkse maaltijd. Ook deze productie is weer in goede handen bij Scrambled. Zij maken met enthousiaste en getalenteerde professionals tv-programma’s, video content en fotografie voor onze platformen. Ze snappen wat food content zou moeten zijn.”

Karsu Dönmez: “Scrambled maakt creatieve dromen werkelijkheid. Werken met dit getalenteerde en gemotiveerde productieteam is zeer inspirerend. De culinaire wereld op beeld brengen is een kunstvorm die Scrambled goed beheerst. De combinatie van werken met het juiste team en het krijgen van veel redactionele vrijheid zorgt vast nu ook weer voor een smakelijke en frisse nieuwe reeks afleveringen.”

Derde serie voor Scrambled

Dit is de derde programmareeks die Scrambled gaat produceren voor 24Kitchen. In totaal worden er 20 afleveringen opgenomen voor het komende seizoen van Karsu’s Turkse Keuken. Deze afleveringen zullen in mei 2022 op tv-zender 24Kitchen te zien zijn. Het food content bureau ziet deze nieuwe opdracht als een uitgelezen kans om hun TV-productie tak verder vorm te geven. Marjolein Kiestra: “We hebben de smaak te pakken. Momenteel zijn we aan het kijken hoe we de televisiepoot van Scrambled intern verder kunnen uitrollen. Naast groeien qua volume, continu blijven innoveren en nog beter worden in wat we al doen - namelijk het produceren van hoogwaardige food content - is het onze ambitie om dé kookprogrammaproducent van Nederland te worden.”

www.scrambled.com
www.24kitchen.nl
www.karsu.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie