Fox Corporation komt met Fox News International
13-08-2020 14:16:00 | Door: David de Jong | hits: 1353 | Tags:

Fox Corporation komt met een internationale streamingdienst onder de naam Fox News International. Daarmee wil het bedrijf van de familie van Keith Rupert Murdoch de programmering van de beruchte Amerikaanse nieuwszender Fox News buiten de Verenigde Staten breder beschikbaar stellen. Het richt zich initieel vooral op Amerikanen buiten de Verenigde Staten.

De dienst zal 6,99 dollar per maand kosten. Op 20 augustus 2020 start de dienst in Mexico, gevolgd door Spanje, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk op 17 september 2020.Eind 2020 is het de bedoeling dat de dienst in 20 landen beschikbaar is.

Via de dienst zullen ook de live streams van Fox News en Fox Business te zien zijn en programma's on demand.In de Verenigde Staten is Fox News al actief met een streaming dienst onder de naam Fox Nation. Fox News International zal via iPhones, Android, Apple TV, Android TV en andere devices beschikbaar komen.

Fox News is in Europa onder meer via landelijke providers in Portugal en Italië te zien. Fox Business is daarbij ook in Italië te zien. In Nederland is Fox News voorzover bekend alleen bij Caiway in onder meer het Westland, Gouda, Schiedam, Maassluis, IJsselstein, Harderwijk, Oss, Twente, Aalsmeer/Uithoorn te zien via het zogeheten Internationaal Pakket.

www.foxnewsinternational.com
www.foxnews.com
www.foxcorporation.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie