FoxSports en Keuken Kampioen lanceren KampioensKoorts
13-03-2018 15:29:00 | Door: | hits: 2371 | Tags:

De campagne KampioensKoorts keert terug. FOX Sports en Keuken Kampioen slaan de handen ook dit seizoen ineen om de kampioenswedstrijd van een amateurteam live op FOX Sports in beeld te brengen.    

Het winnende team komt in het middelpunt van de belangstelling te staan: niet alleen wordt de hele (mogelijke) kampioenswedstrijd live uitgezonden, ook wordt deze voorzien van professioneel wedstrijdcommentaar en van een voorbeschouwing en analyse door een van de vaste FOX Sports-verslaggevers. Vorig seizoen was de KampioensKoorts-campagne een groot succes, met de uiteindelijke kampioenswedstrijd van Be Quick 2 als hoogtepunt.

Ieder seniorenteam dat nog in de race is voor het kampioenschap kan zich opgeven via www.kampioenskoorts.nl. Kandidaten staan vervolgens niet alleen voor de opgave om in de titelrace te blijven, maar ook om zoveel mogelijk stemmen en support te verzamelen. Uit de tien finalisten met de meeste stemmen wordt uiteindelijk het meest opvallende en creatieve team uitgeroepen tot winnaar van KampioensKoorts. Tot 6 april kan er gestemd worden. Een dag later wordt de top 10 bekendgemaakt in De Eretribune op FOX Sports.

www.kampioenskoorts.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie