Frank Jansen en Rogier Smit van SBS6 naar RTL
19-12-2019 15:52:55 | Door: Saskia van Weert | hits: 2464 | Tags:

Societyduo Frank Jansen en Rogier Smit gaat vanaf 1 januari 2020 aan de slag bij RTL, zo maakt het mediabedrijf bekend. Ze tekenen een driejarig contract en gaan programma’s maken voor RTL 4, 5 en Videoland. Nu maken ze Paleis voor een Prikkie voor SBS6.

Peter van der Vorst, directeur content RTL Nederland: "We zijn heel blij dat Frank en Rogier ons team komen versterken. Het zijn authentieke en warme persoonlijkheden met veel humor. Bovendien zijn ze heel deskundig op interieur en styling-gebied. Die combinatie zorgt ervoor dat ze garant staan voor echte feelgoodtelevisie, waar je met een brede glimlach naar kunt kijken. Tijdens de enthousiaste gesprekken die we de afgelopen maanden hebben gevoerd zijn er een aantal programma-ideeën voorbijgekomen waarmee we de komende tijd gezamenlijk aan de slag gaan.”

Frank Jansen en Rogier Smit: “Voldaan en met veel plezier kijken wij terug naar het programma dat wij hebben kunnen maken samen met Vincent TV bij SBS6. Na vier seizoenen komt er nu een moment van bezinning en juist op dit moment komt er een bijzonder creatief aanbod van RTL om daar mooie andere programma’s te genereren. Het is fantastisch dat RTL ons deze extra uitdaging biedt.”

www.rtl.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie