Frank Visser vanaf 31 augustus 2020 dagelijks te zien bij SBS6
19-08-2020 17:23:00 | Door: David de Jong | hits: 1553 | Tags:

Tv-rechter mr. Frank Visser start vanaf maandag 31 augustus 2020 om 19:30 uur met een dagelijks programma: Mr. Frank Visser: Wordt U Al Geholpen? In dit programma zet mr. Visser de deuren van zijn werkkamer dagelijks open voor iedereen die juridische hulp kan gebruiken.

In het programma gaat het over kwesties als: Wat kun je doen als je dure zonnepanelen in de schaduw blijken te liggen? En bij wie kun je terecht als een lekkage enorme schade heeft veroorzaakt? Waar begin je als alle verantwoordelijken naar elkaar wijzen? 

Mr. Frank Visser, tv-rechter: "Al 25 jaar behandel ik juridische kwesties op televisie om mensen te kunnen bereiken en op deze manier het recht voor iedereen begrijpelijk te maken. In dit nieuwe programma heb ik een vaste werkkamer waar mensen dagelijks terecht kunnen. Je kunt het vergelijken met een spreekuur bij de dokter: je maakt een afspraak op korte termijn, neemt plaats aan mijn bureau en vertelt je verhaal. Dit maakt om hulp vragen veel laagdrempeliger. Ik wijs mensen de weg in het oerwoud van wetten en juridische mogelijkheden. Niemand gaat de deur uit zonder passende juridische voorlichting. Ik kijk dan ook erg uit naar mijn dagelijkse programma bij SBS6."

Het programma wordt geproduceerd door Vincent TV Producties.

www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie