Frans Bauer gaat terug naar RTL Nederland
17-04-2019 12:11:44 | Door: David de Jong | hits: 2215 | Tags:

Per 1 oktober stapt Frans Bauer over naar RTL Nederland. Voor de zendergroep gaat hij in ieder geval een muziekprogramma en een reisprogramma presenteren. De exacte invulling, titels en uitzenddata worden later bekendgemaakt. Frans Bauer, een pseudoniem van François van Dooren, was de 10 jaar bij de NPO te zien bij eerst de TROS en per 2014 bij AVROTROS.

Peter van der Vorst, Directeur Content en Marketing van RTL Nederland: "Ik ben ongelooflijk blij dat Frans terugkeert bij de zender waar in 2003 zijn televisiesucces begon met De Bauers. Sindsdien is hij niet alleen meer de bekendste volkszanger van Nederland, maar heeft hij zich ook ontwikkeld tot een zeer veelzijdig presentator die dicht bij de kijker staat. Hij is authentiek, professioneel, een echte familyman en altijd optimistisch. Een perfecte match dus met RTL 4."

Frans Bauer: "Na zeer succesvolle jaren samen met de collega’s van AVROTROS werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik vind het geweldig om zoveel jaar na de successen van De Bauers op RTL 4 de samenwerking opnieuw op te pakken. RTL 4 biedt me een platform om te werken aan nieuwe, verrassende programma’s, met een hoge amusementswaarde."

www.rtl.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie