Fremantle legt focus op talent met benoeming Nathalie Harari
18-11-2021 16:54:00 | Door: David de Jong | hits: 2101 | Tags:

Nathalie Harari is benoemd tot Director of Talent Development. Daarmee wil Fermantle Nederland onderstrepen te investeren in het signaleren en begeleiden van talent waarmee waarmee het productiehuis graag content wil maken.

Nathalie Harari wordt naast talentontwikkeling actief betrokken bij creative development, sales activiteiten, het actief onderhouden van relaties met talent, klanten en potentiële klanten en zij zal een belangrijke stem krijgen in het doorvertalen van verkochte programma’s naar inhoudelijke uitvoering. Fremantle Nederland neemt deze stap omdat het bedrijf Talent Ontwikkeling als een van haar strategische pijlers heeft benoemd.

Georgette Schlick, CEO Fremantle Nederland & België: “In andere eerder door haar bekleedde functies heeft Nathalie Harari al laten zien dat zij haar ervaring als content maker, haar verbindende karakter en haar enorme netwerk succesvol weet in te zetten voor het begeleiden van talent. De stap die we nu gaan zetten is dat we talent eerder willen signaleren, zodat we ze in een vroeg stadium kunnen begeleiden en kansen kunnen bieden. Ik verheug mij op de nieuwe creatieve projecten die dat met zich mee gaat brengen.”

Nathalie Harari begon haar carrière in 1996 bij de Amsterdamse Televisiezender AT5, en produceerde daarna als Uitvoerend Producent programma’s bij Eyeworks. In 2009 startte zij, samen met Peter van der Vorst, het productiehuis Vorst Media dat zowel voor RTL Nederland, NPO als SBS Broadcasting programma’s maakte. Als Creative Director maakte ze bij Vorst Media met name programma’s op het gebied van Factual Entertainment en Reality. Zij heeft vervolgens in januari 2020 de overstap gemaakt naar Fremantle en werd daar Managing Director van het label No Pictures Please. De afgelopen 2 jaar heeft NPP onder haar leiding een enorme groei doorgemaakt. Nathalie Harari stapt nu binnen de Fremantle organisatie door naar een overkoepelende rol. 

Bij het het Fremantle label No Pictures Please zal een verandering komen in de aansturing. Dit en andere wijzigingen met betrekking tot No Pictures Please zullen in januari 2022 bekend worden gemaakt.

Blue Circle, No Pictures Please, Fiction Valley en Tebbernekkel vallen onder Fremantle Nederland.  Fremantle Nederland is onderdeel van Fremantle dat net als RTL Nederland onderdeel is van RTL Group.

www.fremantle.nl
www.fremantle.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie