Fusie voor videoproductiebedrijven Four Creating en Kwakkelmedia
28-02-2018 10:40:00 | Door: | hits: 2903 | Tags:

Videoproductiebedrijven Four Creating en Kwakkelmedia gaan verder onder de naam Four Creating. Daarmee groeit het Amsterdamse videobureau van vier naar elf medewerkers. Jurriaan Kwakkel, eigenaar en oprichter van Kwakkelmedia, zal toetreden tot het managementteam onder de functie Director of Photography.

Four Creating maakt videocontent voor onder andere Sanoma, Endemol Beyond, Game Mania en reclamebureaus als Vertigo 6, C2B en Somention.

Rik van der Kleij, Managing Director van Four Creating: "De onlinevideobranche wordt steeds voller en competitiever. Met de toevoeging van Kwakkelmedia hopen we onze huidige en nieuwe klanten beter en breder te kunnen servicen. Daarnaast brengt Kwakkelmedia unieke camerakennis en skills met zich mee, waarmee we ook kwalitatief de concurrentie hopen af te troeven."

Kwakkel: "Four Creating begon een behoorlijke naam op te bouwen in de brandedcontentmarkt, waarbinnen ze al enkele unieke producties hadden gerealiseerd. Door de samenvoeging vergroten wij onze slagkracht, waarmee we ons naast enkel video’s, meer kunnen focussen op het maken van onlinevideoseries en -formats. Daarmee kunnen wij klanten, marketeers en mediapartijen beter ondersteunen bij de invulling van hun jaarlijkse contentkalender."

Van der Kleij: "Voor klanten en huidige partners zal er weinig veranderen. De bekende contactpersonen zullen het contact blijven onderhouden. Onze camerateams zijn daarentegen flink gegroeid, dus het kan zijn dat klanten op draaidagen meer bakkies koffie moeten zetten."

www.fourcreating.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie