Genee, Derksen en Van der Gijp met De VI Meestervoorspellers op SBS6
01-12-2020 11:26:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1940 | Tags:

Haalt Oranje volgend jaar de finale van het EK? Blijft Mark Rutte onze premier? De mannen van VI buigen zich over dit soort vragen en voorspellen samen met heel Nederland hoe 2021 eruit gaat zien! Ze spelen voor één keer een uitwedstrijd: deze speciale aflevering is namelijk niet bij Veronica te zien, maar bij SBS6.

In de studio wagen Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zich twee uur lang aan een reeks voorspellingen over het jaar dat voor ons ligt. De vragen zijn heel divers en kunnen overal over gaan: van politiek en sport tot royalty en entertainment. aantal deskundigen, het studiopubliek én de kijker doen fanatiek mee met voorspellen. Iedereen kan eenvoudig meespelen op zijn smartphone, tablet of computer door op de website bij 25 vragen één van de twee mogelijke antwoorden aan te vinken.

Gedurende het jaar zien we welke voorspellingen uitkomen en welke niet. Op sommige vragen is pas op 31 december het antwoord bekend. De VI Meestervoorspellers houdt de deelnemers dan ook het hele jaar in spanning. Aan het begin van 2022 is de uitslag bekend. Wie is de VI Meestervoorspeller van 2021 en wint 25.000 euro? Als er meerdere winnaars zijn, verdelen ze de geldprijs.

De VI Meestervoorspellers wordt op zaterdag 2 januari 2021 om 20:00 uur uitgezonden bij SBS6 en op KIJK.nl. Talpa Entertainment Producties produceert de show.

www.sbs.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie