Geraldine Kemper naar RTL
04-04-2019 10:47:44 | Door: David de Jong | hits: 2469 | Tags:

Geraldine Kemper stapt over van de NPO naar RTL Nederland. Daarmee komt na 10 jaar een einde aan haar werkzaamheden voor BNNVARA. Per 1 juni 2019 zal Geraldine Kemper onderdeel worden van het presentatorenteam bij RTL. Geraldine Kemper zal in ieder geval Expeditie Robinson Videoland presenteren en neemt de backstagerol over van Jamai bij The Voice of Holland. Welke andere programma’s ze gaat doen, wordt later bekendgemaakt.

Peter van der Vorst, Directeur Content en Marketing van RTL Nederland: "We hebben al heel lang een oogje op Geraldine. Ze heeft zich in de afgelopen tien jaar ontwikkeld tot een zeer veelzijdig en geliefd presentatrice en programmamaker. Ze is enthousiast, inhoudelijk sterk en niet bang om zichzelf te laten zien. Ik kijk er naar uit om de komende jaren samen met haar te gaan werken aan mooie nieuwe formats waarin ze haar talenten nóg verder kan ontplooien. Zowel op locatie als in de studio."

Geraldine Kemper: "Het is tijd voor nieuwe kansen en ik heb hier zo veel zin in! Ik heb met heel veel plezier tien jaar bij BNNVARA gewerkt en prachtige programma's mogen maken. Ik ben er opgegroeid en heb mezelf kunnen ontwikkelen. Het is even slikken om het warme nest te verlaten, maar ik ben klaar voor de volgende stap. Een nieuwe zender, nieuwe collega's en geweldige nieuwe programma's waar ik nog meer kan groeien. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan bij zowel de zenders als Videoland.”

www.rtl.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie