Geraldine Kemper presentatrice Je zal het maar zijn
28-08-2018 09:33:00 | Door: | hits: 2568 | Tags:

Je zal het maar zijn wordt na drie jaar afwezigheid weer uitgezonden op BNNVARA. Geraldine Kemper gaat het seizoen presenteren en volgt Sophie Hilbrand op.

In het BNNVARA-programma portretteert Geraldine jonge, avontuurlijke, eigenzinnige en uitgesproken mensen met een bijzonder levensverhaal. Zo volgt ze in dit seizoen jonge Nederlanders die buiten de gebaande paden leven en zich weinig aantrekken van de normen van de maatschappij, maar ook mensen die hun leven weer proberen op te pakken na een traumatische gebeurtenis. Ook neemt ze een kijkje bij mensen wier leven in het teken staat van schoonheid of die in de ban zijn van seks en macht. Geraldine ziet daarnaast hoe het is om onderdeel te zijn van een groep of om een bijzondere liefdesrelatie te hebben. 

Kemper: "Ik vind het een eer dat ik dit programma mag maken. Dit was altijd al een wens. Een kijkje nemen in het leven van verschillende mensen vind ik fascinerend. Iedereen heeft namelijk een eigen verhaal."

Het seizoen van Je zal het maar zijn is vanaf 25 september iedere dinsdag, met uitzondering van 16 oktober, om 21:15 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

www.bnnvara.nl