Gordon Heuckeroth van RTL naar Talpa
02-07-2018 10:25:53 | Door: | hits: 2531 | Tags:

Talpa Network ontwikkelt in samenwerking met Heuckeroth verschillende multimediaformats waarbij gebruik wordt gemaakt van de diverse onderdelen binnen Talpa Network. Heuckeroth maakt in januari 2019 zijn debuut op SBS6.

Heuckeroth: "We leven in een snel veranderend medialandschap en Talpa Network biedt creatieve contentmakers zoals ik op dit moment de beste mogelijkheden. Ik ga een nieuw avontuur aan met John de Mol en dat voelt enorm vertrouwd en goed. Bij Talpa Network gaat het gebeuren de komende jaren. Daar wil ik bij zijn.”

John de Mol: “De komst van Gordon betekent voor ons niet alleen het binnenhalen van een grote tv-persoonlijkheid, maar ook van een heel aantal trouwe fans. Fans die wij met de kracht van Talpa Network willen bereiken met content die ze raakt.”

De afgelopen 16 jaar was Heuckeroth te zien bij RTL. De overstap naar Talpa Network is in goed overleg gegaan.

Heuckeroth: “Ik heb er lang over na moeten denken om deze stap te zetten. RTL is altijd enorm goed voor me geweest en ik heb mezelf als presentator en jurylid enorm kunnen ontwikkelen. Ik verlaat RTL met grote dankbaarheid."

Talpa Network ging in november 2017 van start. Op basis van unieke content en het eigen innovatieve technologieplatform legt het crossmediaal de verbinding tussen de mediaconsument en de commerciële partners. Aan die verbinding moet Heuckeroth gaan bijdragen.

www.talpanetwork.com
www.rtl.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie