Grafische divisies van Videohouse en United verder onder de naam BOOST Graphics
02-07-2020 14:57:00 | Door: David de Jong | hits: 1377 | Tags:

De grafische divisies van het Belgische Videohouse en het Nederlandse United gaan samen onder de naam BOOST Graphics. Het label telt meteen veertig medewerkers. De specialisten op het gebied van live graphics, augmented reality (AR) en motion & design bundelen met onmiddelijke ingang un krachten.

Bij BOOST Graphics werken motion designers, graphic designers, programmeurs en gemotiveerde live graphics-specialisten. Het label biedt klanten een compleet pakket om hun boodschap op een creatieve en onderscheidende manier over te brengen op elk mogelijk medium.

United en Videohouse zijn facilitaire dienstverleners voor media die vallen onder de Euro Media Group. Zowel United als Videohouse zien de vraag naar de graphics activiteiten sterk groeien. De specialisten werkten al regelmatig samen.

BOOST Graphics zal zowel vanuit Hilversum als het Vlaamse Vilvoorde actief zijn.

René Delwel, CEO van United: "Onze twee organisaties hebben samen een brede ervaring op het gebied van graphics services. Voor mediabedrijven hebben we al een mooi portfolio opgebouwd. De samenwerking binnen BOOST stelt ons in staat om een breder scala aan klanten te bedienen; zowel productiebedrijven in de media als andere bedrijven en organisaties."

Dirk Theunis, CEO van Videohouse: "Deze bundeling van krachten biedt enorme kansen en groeipotentieel. Onze specialisten hebben de afgelopen jaren veel mooie ervaring opgedaan en kwalitatief hoogstaande producties gemaakt op het gebied van graphics en AR, zowel voor sport- als entertainmentproducties. Een mooi voorbeeld zijn de Play Sports-producties waar wekelijks AR, live graphics en motion design voor geleverd wordt. Ik ben ervan overtuigd dat dit nieuwe label flinke impact gaat hebben op de markt, zowel in België als Nederland."

www.videohouse.be
www.united4all.nl
www.boostgraphics.tv

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie