HALAL trekt regisseur Thessa Meijer aan
11-11-2019 10:56:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 2034 | Tags:

HALAL voegt Thessa Meijer toe aan het internationale team van commerciële filmmakers. Zij won in november 2019 een Grand Prix tijdens de Ciclope awards voor haar korte film The Walking Fish - haar eerste productie in samenwerking met HALAL.

Haar korte film is dan ook de officiële Nederlandse inzending voor de Oscars van 2020 in de categorie Short Film geworden.

De eerste commercial van Thessa in de vorm van een Ace & Tate-campagne staat in het teken van Take Another Look, waarmee de kijker wordt meegenomen in de merkwaarden van Ace &Tate. Het resultaat van een directe samenwerking tussen de teams van Ace & Tate & HALAL is deze korte film waarin gespeeld wordt met perceptie; geschreven en geregisseerd door Thessa Meijer. Met daarnaast een reeks campagnebeelden geschoten door fotograaf Nick van Tiem.

Thessa Meijer: “We wilden dat ieder aspect van de campagne: van het visuele landschap tot het geluid, en de relatie tussen de personages en hun omgeving – de kijker ertoe zou zetten om dingen op een andere manier te bekijken. Ik heb veel inspiratie gehaald uit de vormen van de brillen zelf: vierkant, rond, enzovoort. Daar wordt gedurende de film op verschillende manieren naar verwezen.”

halal.amsterdam
www.aceandtate.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie