EndemolShine Nederland brengt online halloweenfilm uit
15-08-2019 10:37:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1483 | Tags:

EndemolShine Nederland komt in het najaar met House of No Limits, een slashercomedy op YouTube met een prominente rol voor influencers. Voor de productie werkt het bedrijf samen met Samsung en T-Mobile.

De film wordt volledig gedraaid op de Samsung Galaxy S10+  en is vanaf donderdag 31 oktober 2019 voor iedereen beschikbaar op YouTube.

Frank de Wit, Executive Producer van EndemolShine Nederland: “De film speelt met de internetcultuur en zit vol grappen over de influencerscene. De influencers spelen een uitvergrote versie van zichzelf en dat levert hilarische situaties op. Het is een feest om te mogen werken met de getalenteerde scriptschrijvers van NL Film, die precies de juiste toon weten te vinden.”

Gerben van Walt Meijer, marketingmanager Mobile bij Samsung Nederland: “Wij zijn bijzonder trots op deze samenwerking die het mogelijk maakt de eerste Halloweenfilm met een Galaxy-toestel te produceren.”

Verhaallijn

In House of No Limits worden Nederlands’ favoriete influencers uitgenodigd voor het influencerfeest van het jaar: House of No Limits. Dit feest blijkt alleen gekaapt te zijn door een moordenaar die de influencers een voor een probeert te vermoorden. De vraag is dan ook: wie heeft het helemaal gehad met de influencers en wat drijft deze moordenaar? En welke influencer weet uit handen te blijven van degene die de feestgangers een kopje kleiner wil maken?

Een groot deel van de cast van House of No Limits bestaat uit populaire Nederlandse influencers, onder wie Fred van Leer, Thomas van der Vlugt (StukTV) en Lize Korpershoek.

Het scenario van de film is geschreven door Manju Reijmer en Paul de Vrijer, bekend van Vakkenvullers. De regie is in handen van David Cocheret, regisseur van SpangaS.

www.endemolshine.nl
www.nlfilm.tv
www.samsung.com
www.t-mobile.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie