Harm Teunisse hoofd Big Shots Series
29-01-2019 10:59:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1918 | Tags:

Harm Teunisse start op 1 februari als hoofd van Big Shots Series bij videoproducent Big Shots. Samen met creative director Martijn Kranenburg wordt hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en exploitatie van nieuwe online formats en series, en het uitbouwen van Big Shots Series tot een toonaangevende speler in digitale content marketing.

De afgelopen twee jaar werkte Harm Teunisse bij VodafoneZiggo als content marketeer in het Brand & Communications team. Big Shots wil zich mede met zijn komst meer ontplooien als een creatief strategische partner voor merken, bureaus en publishers.   

Harm Teunisse: “Ik heb een blijvend geloof in de kracht van een goed verhaal, de kostbaarheid van aandacht en het principe dat content mensen in beweging moet zetten. Waarden die Big Shots vanuit haar vezels beheerst. Te gek dus dat ik mijn expertise als maker en strateeg mag loslaten in misschien wel de leukste video agency van Nederland. Of op z’n minst Amsterdam.”

Guido Kloek, managing director: “Harm brengt met zijn brede ervaring vanuit zowel televisie als klantzijde een waardevolle dosis expertise aan de tafel. We zijn erg blij met zijn komst en verheugen ons op de verdere stappen die we gaan zetten op het bedienen van content vragen voor publishers.”

Afgelopen jaar won Big Shots series de Hashtag award voor 'Het is jouw Beurtbalkje/ Appie Today', een San Accent met KLM’s Geslaagde Actie, en een bronzen Esprix voor Kaan’s Streamstore voor ABN AMRO.

www.bigshots.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie