Helden maakt documentaire Barney voor RTL7
14-12-2018 13:58:42 | Door: | hits: 2489 | Tags:

Raymond van Barneveld werd vijf keer wereldkampioen darts. De afgelopen jaren is hij hard op weg geweest naar nieuw succes. Tot zijn grote pijn en verdriet lukte dat niet, wat hij ook probeerde. Op 19 november 2018 besloot Barney dat het genoeg is, 2019 zal zijn laatste jaar als profdarter worden.

Helden Media volgde Raymond van Barneveld het afgelopen jaar voor de RTL7-documentaire 'Barney, Het Verdriet Van Een Wereldkampioen'. In de docu, op 22 december te zien, krijgt de kijker een blik achter de schermen. Duidelijk is dat het niet altijd makkelijk is om Raymond van Barneveld te zijn en het is ook niet eenvoudig om met hem samen te moeten leven. Tijdens het bekijken van de documentaire zie je de strijd en de pijn van iemand die ooit de beste van de wereld was, maar nu lijdzaam moet toezien dat hij is ingehaald door de tijd. En dat hij inziet dat ook hij de tijd niet kan terugdraaien, wat leidt tot de beslissing dat het mooi is geweest.

Barney: “Laten we een ding vooropstellen. Darten is altijd mijn grootste liefde en passie geweest. Maar als passie angst en twijfel wordt, dan wordt het hoog tijd jongens.”

www.helden.media      
www.rtl.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie