Herman den Blijker stapt over van RTL Nederland naar Talpa Network
20-11-2019 20:42:00 | Door: David de Jong | hits: 2101 | Tags:

Chef-kok, presentator en ondernemer Herman den Blijker stapt over van RTL Nederland naar Talpa Network. De Rotterdammer tekende onlangs met Talpa Network een meerjarig contract en zal vanaf 1 januari 2020 breed worden ingezet bij de televisiezenders van Talpa Network: Net5, SBS6, Veronica, SBS9. Later zal Talpa Network bekendmaken welke programma's en hoe de gezamenlijke activiteiten eruit zullen zien. Herman den Blijker was sinds 2004 te zien op de zenders van RTL Nederland.

Herman den Blijker: “Talpa Network maakt het mogelijk om de komende jaren programma’s te maken en te ontwikkelen die altijd op mijn verlanglijstje hebben gestaan! Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat John de Mol, Erland Galjaard en Marco Louwerens in mij hebben en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan!”
 
Marco Louwerens, directeur Televisie bij Talpa Network: “Geweldig dat deze ruwe bolster met blanke pit bij ons aan de slag gaat. Herman is een uitgesproken, oprecht karakter dat in al die jaren zichzelf is gebleven. Zijn liefde voor lekker en goed eten spat van het scherm. Mede vanwege zijn Rotterdamse directheid is hij onweerstaanbaar voor zijn vele fans. Ik verheug me op alle mooie programma’s die we met elkaar gaan ontwikkelen en op het plezier tijdens het maken.”

Foto: William Rutten

www.hermandenblijker.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie