Het Roer Om terug bij SBS6
02-12-2021 15:29:00 | Door: David de Jong | hits: 1882 | Tags:

Vanaf zaterdag 15 januari 2021 om 21:30 uur is Het Roer Om weer te zien bij SBS6. Het realityprogramma zal in het tweede seizoen gezinnen en stellen volgen, die naar het buitenland vertrekken om hun grote droom te realiseren, gevolgd van plan tot praktijk. Lukt het ze de taal machtig te zijn, de verbouwing in goede banen te leiden en een band op te bouwen met de lokale bevolking? Hoe gaan ze om met tegenslagen en kunnen ze uiteindelijk een nieuw leven opbouwen op de plek van hun dromen

Iedere aflevering staat één gezin of stel centraal. Zo verruilen de Twentse Miranda en Robert hun Nederlandse snackbar voor een restaurant in het Afrikaanse Gambia. Het stel komt er al snel achter dat er het een en ander aan het restaurant mankeert, maar hun liefde voor Gambia is echter zo groot dat ze alles op alles zetten om hun avontuur te laten slagen. Maar ook dichterbij huis worden dromen nagejaagd.

Denise en Kasper besluiten zonder bezichtiging een alpacaboerderij te kopen in het heetste deel van Spanje; Andalusië. Ondanks dat ze geen woord Spaans spreken en niets met alpaca’s hebben willen ze hier een Bed & Breakfast beginnen. Sonja en Patrick besluiten een oud hotel in de Franse Dordogne om te toveren tot een luxe 5-sterren resort. Als de ene na de andere aannemer afhaakt, worden ze gedwongen alles zelf te doen, maar door hun gebrek aan kluservaring is dat niet makkelijk. Lukt het deze gezinnen om hun droom werkelijkheid te laten worden?

Het Roer Om is een productie van Monday Media en gebaseerd op de succesvolle Britse reality-serie No going back.

www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie