Holobox primeur in We Want More
16-03-2021 10:38:25 | Door: Saskia van Weert | hits: 1642 | Tags:

Het tweede seizoen van We Want More op SBS6 biedt de kijker een extra toevoeging vergeleken met vorige edities. Door het gebruik van de holobox ontstaat er verbinding tussen de kijker, de auditerende kandidaten en de jury in het programma. De holobox is een samenwerking met T-Mobile.                                                                                         

De holobox maakt de verbinding op afstand mogelijk waardoor het optreden van de kandidaat live als hologram in de studio te beleven is. Hiervoor gebruikt het programma het 5G-netwerk van T-Mobile.

Leo Hensen, Director Marketing & Communications bij T-Mobile: “Wij geloven dat iedereen met een Unlimited mindset op ons 5G-netwerk een wereld aan mogelijkheden kan ontdekken, net als de deelnemers en kijkers van We Want More. Om binnen dit format met elkaar innovatieve connectiviteit neer te zetten, geeft een extra dimensie aan de samenwerking met We Want More.”

Ramon Mesman, commercieel directeur bij Talpa Entertainment Producties: “Om de kijker te verrassen en kennis te laten maken met technologieën, kijken we altijd naar vernieuwing binnen onze formats. De holobox in We Want More is een prachtig voorbeeld van technologie en een primeur op televisie.”

We Want More wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Producties in coproductie met ITV Studios. Het programma is op zaterdagavond om 20:00 te zien op SBS6 en op KIJK.NL.

www.sbs.nl
www.kijk.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie