Humberto Tan gaat VTBL bij RTL 7 presenteren
21-12-2018 12:02:00 | Door: | hits: 2815 | Tags:

Het nieuwe voetbalprogramma VTBL heeft zijn opstelling bekendgemaakt. Aanvoerder Humberto Tan presenteert vanaf zondag 20 januari wekelijks het voetbalprogramma live bij RTL 7. Zijn vaste selectie bestaat uit onder meer uit Theo Janssen, Jimmy Floyd Hasselbaink, Bart Nolles en Simon Zijlemans.

Elke zondagavond om 20:00 uur neemt Humberto met zijn gasten het laatste voetbalnieuws door en bespreekt het afgelopen weekend. Naast zijn spelers uit de vaste basisopstelling, die wisselend zullen aanschuiven, zitten er ook iedere week actuele gasten bij Humberto aan tafel. Alle gasten zijn bekende gezichten uit de voetbalwereld. Analisten, oud-voetballers, actieve voetballers, journalisten, zolang het maar over volkssport nummer één gaat. Daarbovenop neemt iedere week een voetballer met een bijzonder verhaal plaats in de kleedkamer van VTBL en brengt Simon Zijlemans al het social nieuws rondom de veelbesproken voetballers en hun dagelijkse bezigheden. Vanuit de perskamer van VTBL houdt Bart Nolles iedereen op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Verder blikt hij terug op de wedstrijden waar VTBL dat speelweekend aanwezig was.

VTBL staat niet alleen voor het nieuwe televisieprogramma, ook de het online voetbalplatform van RTL draagt vanaf januari de naam VTBL. Via de app, website en de social pagina’s blijven liefhebbers 24/7 op de hoogte van al het voetbalnieuws. 

www.rtl.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie