Humberto Tan krijgt wekelijkse talkshow op RTL4.
27-11-2020 22:19:00 | Door: David de Jong | hits: 1301 | Tags:

Humberto Tan krijgt vanaf januari 2021 opnieuw een talkshow bij RTL4. De presentator was van 26 augustus 2013 tot 8 juni 2018 op werkdagen te zien met RTL Late Night. De wekelijkse talkshow Humberto zal op zondagavonden te zien zijn. het programma is de weekend-variant van de talkshows Beau en Jinek. In de zomer wordt Humberto doordeweeks uitgezonden. 

Peter van der Vorst, directeur content RTL Nederland: “Ik ben heel blij dat Humberto Tan weer een plek heeft op de late avond. Hij heeft in het verleden meer dan bewezen dat hij daar thuishoort. We hebben nu met Eva Jinek, Beau van Erven Dorens en Humberto Tan een supertrio waarmee we het hele jaar door het gesprek van de dag kunnen voeren. Vanaf komend jaar dus ook op de zondagavond. Een mooie actuele afsluiting van het weekend met aandacht voor sport én een vooruitblik op de week die volgt.”

Humberto Tan: “Ik ben blij verrast dat Peter van der Vorst mij gevraagd heeft om onderdeel uit te maken van het RTL late avond trio met Beau van Erven Dorens en Eva Jinek. Tegelijkertijd vind ik het spannend, want er is veel veranderd: de locatie, het tijdstip en voorlopig nog zonder publiek in de studio, maar ik ga er met mijn gasten een boeiend programma voor de kijker van maken. Het leven staat tenslotte niet stil in het weekend, er valt genoeg te bespreken over nieuws, sport en entertainment. Ik kijk er naar uit.”

Eva Jinek: “Fantastisch dat Humberto Tan er ook bij komt. Met zijn jarenlange ervaring en charme is hij de perfecte toevoeging aan ons team. En dat hij de personality heeft die bij een echte late night talkshow hoort, heeft hij natuurlijk allang bewezen. Ik ben heel blij dat hij ja heeft gezegd.”

Beau van Erven Dorens: “Fijn om Humberto Tan erbij te hebben. Hij is een sfeermaker met een enorme ervaring. Hij heeft de talkshow jaren terug opnieuw uitgevonden bij RTL4 en kent het klappen van de zweep.”

Humberto zal net als Beau en Jinek door PilotStudio worden geproduceerd. Het toenmalige RTL Late Night werd door Blue Circle (van Fremantle, dat net als RTL Nederland onderdeel is van RTL Group) geproduceerd.

Foto: William Rutten/RTL Nederland

www.rtl.nl
www.rtlnederland.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie