Ik hou van Holland per september op SBS6
25-07-2019 15:39:00 | Door: David de Jong | hits: 1863 | Tags:

Na drie jaar komt er een nieuw seizoen Ik hou van Holland. Acht afleveringen lang nemen teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis het met hun teams tegen elkaar op, terwijl Linda de Mol alles in goede banen probeert te leiden Ik hou van Holland is vanaf zaterdag 7 september 2019 om 20:00 uur te zien bij SBS6.

Het programma, dat voorheen bij RTL4 te zien was, staat bol van dat wat Nederland zo leuk maakt. Alles draait om kennis op het gebied van amusement, sport, vaderlandse geschiedenis, muziek en de Nederlandse taal. De spellen beslaan alles van Geen ja, geen nee, Raad het Lied en Het kazenspel tot de Hollandse Rijtjes en het Verjaardagsspel. Er is één nieuw spel: het Beeldrijmspel. De kandidaten krijgen dan een bewerkte foto van een bekende Nederlander te zien en moeten daar zo creatief mogelijk op rijmen.

Guus en Jeroen krijgen elke week steun van zes bekende Nederlanders. De teams worden aangemoedigd door hun eigen publieksvak, dat hoopt met een fijne prijs naar huis te gaan.

Ik hou van Holland is ontwikkeld door Talpa Content en wordt geproduceerd door Talpa Producties.

www.sbs6.nl
www.talpanetwork.comVolg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie