Ilse Openneer adjunct-hoofdredacteur RTL Nieuws
16-03-2018 11:58:07 | Door: | hits: 2475 | Tags:

Ilse Openneer is per 1 april adjunct-hoofdredacteur van RTL Nieuws. Zij zal in deze functie op dagelijkse basis leiding geven aan de redactie van RTL Nieuws. Openneer werkte hiervoor tien jaar lang als eindredacteur van het Half Acht Nieuws van RTL Nieuws en leidde daarnaast, samen met adjunct Pieter Klein, de afgelopen twee jaar het vernieuwingsproject Rethink / Reform RTL Nieuws. Zij volgt in de hoofdredactie van RTL Nieuws Pieter Klein op, die redacteur/columnist wordt.

Harm Taselaar, hoofdredacteur RTL Nieuws: “Ik zwaai met enige weemoed Pieter Klein uit, die de afgelopen tien jaar zo veel goeds voor onze nieuwsorganisatie heeft verricht. Blij dat hij in een nieuwe rol voor RTL Nieuws behouden blijft. Tegelijkertijd verwelkom ik met grote geestdrift Ilse in de hoofdredactie. Ze is een ervaren, enthousiaste, vernieuwingsgezinde journalist met wie ik de afgelopen jaren al intensief mee heb mogen samen werken. Ilse gaat samen met Marc Schreuder en mijzelf er alles aan doen om de rol van RTL Nieuws als betrouwbaar en vooruitstrevend nieuwsmerk voor miljoenen Nederlanders te vergroten."

Openneer: “Dit is een tijd om er vol tegenaan te gaan. Het is een tijd om te onderzoeken, te durven, het lef te hebben om nieuwe wegen in te slaan. RTL Nieuws is een toonaangevend nieuwsmerk, met een redactie die nooit vergeet voor wie ze nieuws maakt en brengt. Mensen zijn meer dan ooit op zoek naar onafhankelijke, betrouwbare en toegankelijke informatie."

www.rtlnieuws.nl

Foto: Roland J. Reinders

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie