In-Soo Radstake hoofd Externe Producties bij RTV Rijnmond
01-05-2019 09:15:00 | Door: | hits: 3285 | Tags:

Filmproducent en documentairemaker In-Soo Radstake start als hoofd Externe Producties bij RTV Rijnmond. In-Soo Radstake gaat zich bezighouden met het realiseren van producties. Daarnaast gaat hij op zoek naar verschillende samenwerkingspartners in de regio Rijnmond om zo het netwerk van de omroep te vergroten.

 In-Soo Radstake is woonachtig in Rotterdam. Hij begon zijn carrière als producer en regisseur bij verschillende omroepen in Nederland. Als producent en regisseur maakte hij onder meer de documentaires Made in Korea, Het Geheim Van De Hema, Hollandse Nieuwe en de film Het Bombardement. Ook was hij directeur van Cinecrowd; een onlineplatform waar filmmakers hun films kunnen realiseren door middel van crowdfunding.

Ib Haarsma, hoofdredacteur van RTV Rijnmond: "Ik kijk erg uit naar de samenwerking met In-Soo. In-Soo is een ervaren producent en kent onze regio op zijn duimpje. Zijn kwaliteiten als producent staan buiten kijf, maar ook online heeft hij zich de afgelopen jaren bewezen. In-Soo krijgt een belangrijke rol in het verder uitbouwen van ons crossmediale platform."

In-Soo Radstake richtte in 2017 The Buddy Film Project op. Het initiatief koppelt gevluchte filmprofessionals aan Nederlandse makers. Hij blijft naast zijn werk verbonden aan dit initiatief.

www.rijnmond.nl

Lees hier de columns die In-Soo Radstake schreef voor het Nederlands MediaNetwerk.

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie