IJssculpturen in afvalrace IJsmeesters: een koud kunstje
22-12-2020 16:40:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2324 | Tags:

In het SBS6-programma IJsmeesters: een koud kunstje nemen zes ijskunstenaars het tegen elkaar op in een afvalrace. Wekelijks worden zij uitgedaagd om binnen een thema ijssculpturen te laten verrijzen. De ijskunstenaar die de jury het meest weet te imponeren en alle tegenspelers weet te verslaan,krijgt de titel tot IJsmeester 2021. IJsmeesters: een koud kunstje is vanaf vrijdag 12 februari te zien bij SBS6 en wordt gepresenteerd door Viktor Brand.

Een koud kunstje? In letterlijke zin, ja; de kunstenaars vertonen hun kunsten namelijk op een tot liefst -10 graden Celsius gekoelde locatie. Eenvoudig zal het de deelnemers echter niet gemaakt worden. De lat ligt hoog, evenals de tijdsdruk waarmee de kunstenaars te maken krijgen. Op een bijzondere plek gaan zij aan de slag met de grote opdracht, die dubbel meetelt in de puntentelling.

In de buitenlucht ontfermen zij zich over de kleine opdracht. De ervaren en talentvolle ijskunstenaars werken iedere aflevering binnen een ander thema. De kandidaat met het laagste eindcijfer na twee opdrachten verlaat de competitie. In de finale staan drie kandidaten tegenover elkaar die strijden om de titel IJsmeester 2021.

IJsmeesters: een koud kunstje wordt geproduceerd door Skyhigh TV.

KIJK.nl
talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie