Ingrid Spijkers hoofdredacteur Omrop Fryslân
08-10-2019 09:27:40 | Door: Saskia van Weert | hits: 2079 | Tags:

Ingrid Spijkers uit Leeuwarden wordt per 1 december 2019 hoofdredacteur van Omrop Fryslân. Zij werkte vanaf de start voor de regionale televisie en ontwikkelde en produceerde ook programmaformats voor de Omrop. Verder werkte zij voor verschillende andere media, waaronder het ANP, kranten en vakbladen. Ze is een van de oprichters van Wij van PS. De laatste jaren werkte zij als zelfstandige voor verscheidene opdrachtgevers en (multimediale) projecten in Fryslân.

Nina Hiddema, directeur van Omrop Fryslân: "We zijn ontzettend blij dat we met Ingrid Spijkers een inspirerende hoofdredacteur gevonden hebben. Die naast een groot netwerk en een brede journalistieke ervaring binnen en buiten Omrop Fryslân veel passie voor onze mooie organisatie meebrengt."

Ingrid Spijkers: "Omrop Fryslan is een prachtig bedrijf. Uit de nieuwe koers waar de Omrop mee bezig is, spreekt ambitie. Omrop Fryslân wil een actieve rol spelen in onderwerpen die Friezen raken. Daarbij een verbindende factor zijn en verdieping brengen in de onderwerpen. De Omrop wil daarin vooroplopen. In samenwerking met de redactie zullen we die ambities vorm geven de komende tijd."

Foto: Omrop Fryslan

www.omropfryslan.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie