Ingrid van Ginkel operationeel manager Since ’88
15-05-2018 11:51:00 | Door: | hits: 3287 | Tags:

Since ’88, het Amsterdamse videoproductiebedrijf, groeit. Om die groei te begeleiden en toekomstige ambities te realiseren hebben oprichters Nick Harmsen en Daan Dagevos operationeel manager Ingrid van Ginkel aangetrokken. De video The Art of Water voor Evian is het eerste project dat in de nieuwe samenstelling is gerealiseerd.

Dagevos: “We hebben vanaf het begin eigenlijk alles onderling als vrienden geregeld. Dat ging in principe prima, maar de laatste jaren hebben we een ontwikkeling doorgemaakt. We hebben ons ontwikkeld van een professionele vriendengroep in een professioneel bedrijf. Om de volgende stap te maken wilden wij graag meer kennis en ervaring toevoegen aan ons team. Zo kunnen we ons op alle fronten verder ontwikkelen.”

Daarom heeft Since ’88 Van Ginkel aangetrokken. Van Ginkel is afkomstig van activatiebureau Kumpany, waar ze werkzaam was als operationeel directeur en al veelvuldig samenwerkte met het videoproductiebedrijf.

Van Ginkel: “Ik ken Nick en Daan al vanaf de start van Since ’88 en ben echt onder de indruk van de kwaliteit van de video’s. Dat ik nu onderdeel ben van het team is natuurlijk te gek. Mijn doel is om Since ’88 aan de achterkant zo sterk neer te zetten dat we ook intern klaar zijn voor verdere groei. Bovendien is de kwaliteit van onze video’s te vergelijken met die van grote productiemaatschappijen en ik vind dat ze meer aandacht verdienen binnen de branche. Daarom gaan we meer focussen op externe communicatie en interessante partnerships.”

www.since88.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie