InnoGames en Zoomin.TV starten strategische samenwerking
19-12-2018 11:18:43 | Door: | hits: 2351 | Tags:

InnoGames, ontwikkelaar en uitgever van online en mobiele games in Duitsland, en Zoomin.TV, producent en uitgever van Gen Z-content, hebben de basis gelegd voor een strategische samenwerking met de lancering van een videoserie. De video's tonen de portfolio van InnoGames met een sterke focus op het vlaggenschip Forge of Empires en het onlangs gelanceerde Warlords of Aternum. Deze samenwerking vormt de basis voor aankomende gezamenlijke projecten onder de paraplu van MTG.

Christian Pern, CMO van InnoGames: "De serie is de volgende stap van InnoGames naar het verbeteren van short-formcontent aangeboden op multi-channel netwerken en is tevens een nieuwe mijlpaal voor de samenwerking binnen MTG's gamingvertical. We zijn trots op nauwere samenwerking met Zoomin.TV om onze games te presenteren aan hun gepassioneerde doelgroepen over de hele wereld."

Roger Lodewick, CEO van Zoomin.TV: "Deze samenwerking is een goed voorbeeld van de nieuwe strategie die we de afgelopen maanden hebben geïmplementeerd. We verbinden onze Gen Z-productievaardigheden en ons enorme online bereik met gamebedrijven die zich richten op een jonge doelgroep. We zijn heel blij dat we kunnen samenwerken met InnoGames, omdat zij één van de leiders op dit gebied zijn."

Online gaming is een van de belangrijkste verticals van Zoomin.TV en Zoomin.TV zal nauw samenwerken met InnoGames om een hoge bereik te realiseren. De samenwerking begint met de productie en lancering van acht video's, die in december en januari op de ZoominGames-kanalen op Facebook en op YouTube worden uitgebracht. Er worden twee afleveringen per week gepubliceerd met een gemiddelde lengte van 3-4 minuten, die zullen worden verspreid in het Engels, Duits en Spaans.

De eerste video Top 5 Turn-Based Strategy Games voor je telefoon is beschikbaar op YouTube en Facebook. Andere video's in deze serie zijn Top 5-tips om snel te stijgen in Warlords of Aternum, 5 favoriete leeftijden in Forge of Empires en Top 5-gebouwstrategieën voor Forge of Empires.

www.zoomin.tv
www.innogames.com/nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie