4K tv-zender Insight TV van start in Nederland
14-09-2018 09:59:00 | Door: | hits: 3042 | Tags:

Nederland is een spectaculaire tv-zender en streamingdienst rijker: Insight TV. Kijkers kunnen genieten van avonturenprogramma’s, de coolste actiesporten en lifestyle series. Insight TV onderscheidt zich door alle content zelf te produceren en uit te zenden in de allerhoogste kwaliteit: 4K UHD.

In Amsterdam vond de aftrap plaats. Topsporters zoals Joël Veltman, Anouk Hoogendijk, Twan Verseput en Kevin & Jalou Langeree waren bij de openingsshow. Tijdens de lancering waren er optredens van sterren als DJ Carly Foxx, drifters Steve Bagioni en Luke Woodham.

Deze maand staat in het teken van Surfing September, waarin zes grote surfshows te zien zijn die de avonturen van deze loyale community’s volgen. Een hoogtepunt is Chasing Monsters: El Nino. Deze serie vertelt het verhaal van surfers die de grootste golven van het 2016 El Nino-seizoen najagen - van Hawaii tot Californië. Andere surfshows in september zijn Lost In, Day of Days on Thundercloud Reef, Surf Girls.

City Beats volgt de internationale DJ Carly Foxx waarin ze kijkers meeneemt op een muzikale reis om de sfeer en de geest van de mensen in verschillende Europese steden te ontdekken, zowel door hun persoonlijke talent als door de soundtracks die hun leven onderstrepen. Twee andere shows om in de gaten te houden zijn: Travel with a Goat, een provocerende nieuwe serie over de ethiek van het eten van vlees, en Born To, een coproductie met Monster Energy, waarin topatleten hun emotionele verhaal vertellen. Andere favorieten in 2018 en 2019 zijn Street Art Challenge, Urban Explorers en Endurance: 24 Hours of Spa.

Het hoofdkantoor van Insight TV is gevestigd in Amsterdam. Insight TV is linear beschikbaar via provider KPN en via het streaming platform insight.tv. In totaal bereikt Insight TV 47 miljoen huishoudens via hun lineaire tv-kanalen in twintig landen en zeven verschillende talen.

www.insight.tv

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie