Internationaal topvoetbal op Viaplay
25-07-2022 11:47:00 | Door: Lieselot Berentzen | hits: 1625 | Tags:

Viaplay brengt vanaf vrijdag 5 augustus ieder weekend 60 wedstrijden uit internationale voetbalcompetities. Ook de Engelse Premier League is aan het pakket toegevoegd.

De prestaties van onder anderen Oranje-aanvoerder Virgil van Dijk bij Liverpool en alle verrichtingen van Manchester United-trainer Erik ten Hag zijn op de voet te volgen op de zender. De Bundesliga, sinds maart al op Viaplay, is eveneens onderdeel van het totale voetbalpakket. De presentatie van het studioprogramma Viaplay Voetbal is in handen van Koen Weijland.

Naast de Bundesliga en de Premier League zijn op Viaplay alle wedstrijden te volgen van de Engelse Championship en Bundesliga 2. Ook wordt er aandacht besteed aan vrouwenvoetbal met de Italiaanse Serie A Femminile en de Zweedse Damallsvenkan.

De presentatie van het studioprogramma Viaplay Voetbal is in handen van Koen Weijland. Hij wordt onder anderen bijgestaan door analisten Jaap Stam, Cedric van der Gun en Simon Cziommer. De overige analisten worden binnenkort bekendgemaakt.

www.viaplay.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie