Irene Moors niet langer exclusief in dienst van Talpa Network
04-12-2018 09:41:00 | Door: | hits: 1891 | Tags:

Irene Moors is na februari 2019 niet meer exclusief verbonden aan Talpa Network. In een veranderend medialandschap wil Irene Moors haar ervaring en creativiteit kunnen inzetten voor meerdere opdrachtgevers. In goed overleg is daarom besloten dat na eind februari geen nieuw exclusief contract met Talpa Network wordt aangegaan.

De afgelopen drie jaar presenteerde Irene Moors tien verschillende titels voor SBS6 waaronder de quiz De Perfecte Vraag, de culinaire strijd Over Smaak valt te Twisten, de talentenjacht Topper Gezocht en de late night talkshow Naar Bed met Irene.

Irene Moors: “Ik ben dankbaar voor de programma’s die ik heb mogen doen. Het was een mooi avontuur waar ik met veel plezier op terugkijk. Maar in een veranderend medialandschap moet je mee bewegen. Na ruim 30 jaar in vaste tv-dienst te hebben gewerkt, heb ik behoefte aan creatieve vrijheid en wil ik mijn ervaring voor mooie projecten bij meerdere opdrachtgevers inzetten.”

Karin de Groot, directeur Televisie van Talpa Network: “Wij begrijpen de keuze van Irene voor een ander carrière pad en bedanken haar voor de meer dan prettige samenwerking. Ze is een geweldige en veelzijdige vakvrouw die ons ongetwijfeld binnenkort weer gaat verrassen met bijzondere programma’s en projecten.”

www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie