Jan Joost van Gangelen en FOX Sports verlengen samenwerking tot 2022
16-07-2018 14:26:52 | Door: | hits: 2583 | Tags:

Jan Joost van Gangelen en FOX Sports hebben hun samenwerking verlengd tot de zomer van 2022. Als een van de boegbeelden van de zender staat Van Gangelen bij FOX Sports synoniem aan de Eredivisie. Van Gangelen presenteert onder andere het zaterdagavondprogramma De Eretribune op FOX Sports.

Van Gangelen: “Week in, week uit maken we bij FOX Sports live sportuitzendingen om trots op te zijn. Het hele team van mensen voor én achter de schermen werken er hard voor om de passie die we hebben voor de sport, en voor het Nederlandse voetbal in het bijzonder, bij de kijker thuis te brengen. Het is een feest om daaraan bij te dragen.”

Rob Labree, programma- en productiedirecteur bij FOX Sports: “Jan Joost is er sinds het begin van FOX Sports bij en is sindsdien uitgegroeid tot hét beogbeeld van live Eredivisie op tv. Jan Joost is onvermoeibaar nieuwsgierig, barst van de sportkennis en het plezier straalt er bij hem vanaf. Het spreekt daarom voor zich dat we verguld zijn langer met elkaar door te gaan.”

Bij FOX Sports werkt Van Gangelen samen met onder andere collega's Hélène Hendriks en Aletha Leidelmeijer. Hendriks blijft komend seizoen twee dagen per week verbonden aan FOX Sports. Nieuw is wel dat Leidelmeijer naast Jan Joost van Gangelen plaatsneemt als co-presentator van De Eretribune, het liveprogramma dat op zaterdagavond rond de Eredivisiewedstrijden wordt uitgezonden.

Eerder werd bekend dat Fresia Cousiño Arias zich bij het team van FOX Sports voegt. Met de komst van Cousiño Arias en de verlenging met Van Gangelen en Hendriks is FOX Sports klaar voor het komende seizoen.

www.foxsports.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie