Jan Joost van Gangelen verlengt contract bij ESPN
29-07-2021 22:14:35 | Door: David de Jong | hits: 1382 | Tags:

Presentator Jan Joost van Gangelen heeft zijn handtekening gezet onder een verlenging van zijn contract bij ESPN.  Jan Joost van Gangelen is sinds de oprichting van Eredivisie Live in 2008 onderdeel van het presentatieteam van de sportzender. Hij maakte de transformatie mee naar FOX Sports en heeft sinds begin dit jaar officieel ESPN-presentator op zijn visitekaartje staan. NAast zijn werk bij ESPN presenteert Jan Joost van Gangelen sinds begin 2019 op vrijdagen Veronica Inside op Radio Veronica.

Rob Labree, Director Programming & Production bij ESPN: “Jan Joost is door zijn lange staat van dienst het tv-boegbeeld van live Eredivisievoetbal. Een absolute vakman en ook na dertien seizoenen spat het enthousiasme er nog van af. We zijn daarom trots dat hij verbonden blijft aan ESPN, de thuisbasis van het Nederlandse voetbal.”

Jan Joost van Gangelen: “Een succesvolle samenwerking die ook de komende jaren wordt voortgezet. Ik voel me als een vis in het water bij ESPN, zegt Van Gangelen over de verlenging. Net als ik bruist ESPN van de energie. Met talentvolle collegas, steeds nieuwe inhoudelijke en technische innovaties en lekker veel variatie. De ene dag studiopresentator van De Eretribune, de volgende dag live bij De Klassieker je kan me niet gelukkiger maken.

Jan Joost tekent bij from ESPN Creative NL on Vimeo.Jan Joost van Gangelen presenteert uiteenlopende programmas bij ESPN. Naast liveverslag vanuit de stadions is hij de vaste presentator van ESPNs zaterdagavondprogramma De Eretribune en regelmatig de gastheer van Eredvisie op Zondag, Dit Was Het Weekend, Studio Europa League en Voetbalpraat.

www.espn.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie