Jan Versteegh naar Talpa Network
10-09-2018 14:17:00 | Door: | hits: 3064 | Tags:

Jan Versteegh gaat vanaf 1 januari 2019 aan de slag bij Talpa Network. Versteegh krijgt de kans om op SBS6 grote studioshows te presenteren. Er wordt ook gewerkt aan een nieuw dagelijks programma dat hij gaat doen. Hoe dat programma er precies uit gaat zien wordt later bekendgemaakt.

Talpa Network en Jan Versteegh gaan daarnaast met elkaar in gesprek over de rol die hij kan spelen in de crossmediale strategie van het bedrijf. 

John de Mol: "Of hij nou op straat loopt met een cameraploeg, in een studio een live programma presenteert of online actief is, Jan Versteegh is een multitalent. Talpa Network wil altijd zo veel mogelijk mensen bereiken, met content die echt raakt, zowel voor televisie als online. Ik weet zeker dat Jan daar een belangrijke bijdrage aan gaat leveren."

Versteegh: "Na vijf mooie jaren bij BNNVARA voelde het als het perfecte moment voor een volgende stap in mijn carrière. Talpa Network is een plek waar ontzettend veel gebeurt en John gaf mij, naast zijn volle vertrouwen, geweldige programma's om te mogen maken. Ik kan niet wachten om in januari aan dit grote avontuur te beginnen."

De afgelopen vijf jaar maakte Jan Versteegh naam bij BNNVARA als presentator van onder meer Spuiten en Slikken, Proefkonijnen, Jan de Belastingman en Trippers. Tot het einde van het jaar zal hij te zien blijven bij de publieke omroep. 

www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie