Jeffrey Wobbes, Remco Kikkert en Jody Brouwer nemen Pro-Time over van Mediahuis Noord
24-11-2021 11:19:48 | Door: David de Jong | hits: 1155 | Tags:

Jeffrey Wobbes, Remco Kikkert en Jody Brouwer nemen per 1 januari 2022 het audiovisueel productiebedrijf Pro-Time over. De drie hebben daarover overeenstemming bereikt met Mediahuis Noord.

Jeffrey Wobbes, Remco Kikkert en Jody Brouwer hebben samen tientallen jaren ervaring als cameraman, editor en regisseur bij Pro-Time. Nu zetten ze deze werkzaamheden als zelfstandig ondernemers voort.

Pro-Time werd in 2018 onderdeel van Mediahuis Noord, voorheen NDC mediagroep. De kernactiviteiten van het audiovisuele productiebedrijf sluiten niet meer voldoende aan bij de strategie van Mediahuis Noord.

Jody Brouwer: “Na drie jaar onder de vlag van Mediahuis Noord, waarin we vele mooie producties hebben gemaakt, is het nu tijd om zelfstandig verder te gaan. Pro-Time is ruim 25 jaar een begrip in Noord-Nederland en daarbuiten. We kijken ernaar uit om de komende jaren samen met onze opdrachtgevers prachtige videoproducties te blijven maken. Dat is waar ons hart ligt.”

Evert van Dijk, directeur journalistiek en hoofdredacteur bij Mediahuis Noord: “Pro-Time is een professionele organisatie, die met deskundige en gedreven medewerkers op efficiënte wijze goede en mooie producties maakt. Wij wensen het team van Pro-Time alle succes bij het voortzetten van de onderneming.”

www.mediahuisnoord.nl
www.pro-time.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie