Jet van Nieuwkerk is het nieuwe gezicht van 24Kitchen
16-05-2019 12:02:00 | Door: | hits: 3873 | Tags:

Foodie en thuiskok Jet van Nieuwkerk start bij 24Kitchen. Samen met Jet van Nieuwkerk geven chefs Hugo Kennis en het kookduo met Rotterdamse tongval, Job en Perry, antwoord op de meest gestelde vraag van Nederland: ‘Wat Eten We Vandaag?’

Jet van Nieuwkerk: “Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan en iedereen te trakteren op snelle en gemakkelijke recepten. Werken voor 24Kitchen stond al een paar jaar op mijn wishlist. Mijn doel is om vooral te laten zien hoe léuk koken is en dat het absoluut niet moeilijk hoeft te zijn om vlug een verse maaltijd op tafel te zetten. Neem van mij aan, er komt veel lekkers voorbij!"

Petra Knoth, Channel Director van 24Kitchen: “Jet is er! En ze is simpelgezegd ontwapenend. Met haar frisse uitstraling en veel lol neemt ze je mee in de 24Kitchen-keuken. Ook is Jet, net als Job & Perry en Hugo, niet bang om te laten zien dat er soms iets misgaat. Ik denk dat veel kijkers zich herkennen in deze enthousiaste thuiskok. Verandering van spijs doet eten en met Jet kunnen we elke dag weer een simpel, snel en lekker antwoord geven op die ene vraag die iedereen dagelijks bezighoudt: wat eten we vandaag?”

Hey Google, praat met 24Kitchen!

Gevarieerd, simpel en snel eten? 24Kitchen is sinds begin dit jaar al flink op weg met meer dan 100 succesvolle ‘Wat Eten We Vandaag?’-afleveringen, op tv, in het AD, op 24kitchen.nl en op social media. Maar het kan nóg makkelijker. Daarom komt 24Kitchen met de nieuwe Google Home-applicatie.

‘Hey Google, praat met 24Kitchen’ leidt vanaf 23 mei direct naar de 24Kitchen-spraakassistent die je stap voor stap helpt in de keuken. Daarnaast beluister je de afleveringen van 'Wat Eten We Vandaag?' als podcast en kan je recepten ontvangen en doorsturen. Jouw nieuwe hulp in de keuken wordt 23 mei op een bijzondere manier gelanceerd op de Libelle Zomerweek.

‘Wat Eten We Vandaag?’ is dagelijks om 16:45 uur te zien bij 24Kitchen en op 24kitchen.nl.

www.24kitchen.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie