Jet van Nieuwkerk is thuiskok op Net5 in Wat Eten We?
29-04-2020 11:05:00 | Door: David de Jong | hits: 3121 | Tags:

Jet van Nieuwkerk is voortaan de thuiskok in de vierde editie van het Net5-kookprogramma Wat Eten We? waarin ze als presentatrice helpt bij het bereiden van een makkelijke en gevarieerde maaltijd.  Ze had eerder op 24Kitchen een soortgelijk programma en volgt Roberta Pagnier op bij Net5. Jumbo is de sponsor van Wat Eten We? dat samen met Net5 en LINDA.nl wordt gemaakt.

Jet van Nieuwkerk: "Ik laat je zien dat koken vooral ook leuk is en dat je geen chef-kok hoeft te zijn om dagelijks zelf de keuken in te duiken en steeds wat nieuws op tafel te toveren. Mijn advies is: houd het simpel, kook niet met teveel ingrediënten. En plan vooruit, dat scheelt denkwerk."
 
Roy van Keulen, Executive Director Marketing Jumbo: “We zijn heel blij met de nieuwe samenwerking met LINDA.nl en de aanvullende mogelijkheden die het platform ons biedt. Door de kanalen van Talpa en LINDA.nl te combineren met die van Jumbo en Smulweb.nl kunnen we nog meer klanten helpen met het antwoord op de vraag Wat eten we vandaag?"

Wat Eten We? is vanaf 5 mei 2020 elke werkdag om 17:10 uur op tv te zien en on demand via jumbo.com, LINDA.nl en Kijk.nl.

www.net5.nl
www.linda.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie