Jij&Ik voor War Child terug op NPO 1
09-10-2018 16:17:06 | Door: | hits: 2255 | Tags:

Voor de derde keer op rij zendt NPO 1 het muzikale tv-programma Jij&Ik voor War Child bij de EO uit. Op woensdag 21 november 2018 zullen vier ouder-kindkoppels live bekende hits zingen voor een groot publiek. De afgelopen twee jaar was Jij&Ik voor War Child zowel qua kijkcijfers als opbrengsten een groot succes. Dit jaar is een nieuw element toegevoegd: tijdens deze derde editie bepaalt de kijker wie de winnaar wordt van deze bijzondere tv-show. 

De presentatie is - net als vorige jaren - in handen van Tooske Ragas en Marco Borsato, beiden ambassadeur van War Child.

Borsato: “Het blijft fantastisch om die dynamiek tussen ouder en kind te zien. En ook dit jaar is er weer zoveel muzikaal talent. We hebben onlangs vier ouder-kind-koppels geselecteerd. De vorige jaren waren dat er zes. Hierdoor zal de kwaliteit hoger zijn en bovendien zingen alle koppels twee liedjes.”

De geselecteerde koppels zijn: zoon Luc (12) & vader Jeroen (46) uit Zwolle, dochter Quincy (16) & vader Larry (56) uit Amsterdam, dochter Ceder (10) & moeder Denyse (37) uit Alkmaar en dochter Wieke (14) & vader Menno (43) uit Hoorn. Ouder-kind-koppels konden zich voor deze tv-show opgeven door een video te uploaden op YouTube waarin zij samen zongen.

Ragas: “Momenteel groeit 1 op de 6 kinderen op in een conflictgebied. Deze kinderen hebben vaak de meest traumatische ervaringen meegemaakt, zijn soms hun ouders verloren en voelen zich niet veilig. Met Jij&Ik voor War Child willen wij nog meer oorlogskinderen een Safe Space geven in de 14 landen waar wij werken. Want zo’n plek is cruciaal voor het kunnen verwerken van heftige ervaringen.”

[Fotocredit: Jeppe Schilder]

www.jijenik.tv

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie