Johnny de Mol koppelt ondernemers aan gezinnen met problemen
15-02-2021 11:46:48 | Door: Saskia van Weert | hits: 1095 | Tags:

In het feelgood-programma De Mol’s Hoop koppelt Johnny de Mol succesvolle ondernemers aan gezinnen met financiële en andere problemen. Johnny geeft elke ondernemer tien weken de tijd om de situatie van een gezin te verbeteren.

Dat doen ze niet door de families een zak geld te geven, maar door er als mentor voor ze te zijn en met raad en daad bij te staan. De Mol’s Hoop vertelt in zes afleveringen hoe kwetsbaar het leven kan zijn, en hoeveel mensen – hoewel ze elkaar nooit eerder ontmoet hebben – voor elkaar kunnen betekenen.

Johnny De Mol: “Het kan je zomaar gebeuren: van de ene dag op de andere in armoede belanden. Door ziekte, een ongeval, een ruzie, een trauma uit het verleden, het domweg maken van verkeerde keuzes… en voor je het weet zit je jarenlang in de ellende. Maar wie weet, misschien kunnen we iets doen. Ervoor zorgen dat gezinnen met pech weer een toekomst hebben en kunnen léven in plaats van overleven… dat is mijn hoop.”

De Mol’s Hoop is vanaf woensdag 24 maart te zien, om 20:30 uur bij SBS6. Het programma wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Producties.

 Foto: Ruth van Baaijen/Talpa Network

www.sbs.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie