Johnny de Mol terug met Waar is de Mol?
15-10-2018 13:05:48 | Door: | hits: 2767 | Tags:

Waar is de Mol? is terug. Voor alweer het achtste seizoen van dit reisprogramma, trekt Johnny de Mol de wereld over met enkele BN'ers. 

Dit seizoen mag elke BN'er een reisgenoot meenemen. Humberto Tan reist met zijn dochter, Victor Mids met zijn twee beste vrienden, Ellie Lust met haar identieke tweelingzus en Ronald Koeman neemt zijn oudste zoon mee. In het seizoen komen openhartige gesprekken, mooie locaties, veel humor en ontroerende momenten voorbij. 

Het seizoen start met Humberto Tan, die samen met zijn oudste dochter Isa en Johnny richting het hoge noorden van Canada vertrekt om daar ijsberen in het wild te fotograferen. Johnny neemt Mindf*ck-presentator Victor Mids en twee beste vrienden Oscar en Dylan mee van Los Angeles naar Las Vegas. Daar dompelen ze zich onder in de magie van de Amerikaanse goochelwereld. Voormalig politiewoordvoerder Ellie Lust stapt samen met Johnny en haar tweelingzus Marja op het vliegtuig naar Zweden. De zussen zijn enorme ABBA-fans en Johnny neemt ze daarom mee op roadtrip door Scandinavië. Voor Ronald Koeman en zijn zoon Tim heeft Johnny iets heel anders in petto: zij gaan naar Argentinië voor een reis die vooral in het teken van voetbal zal staan. 

Waar is De Mol? wordt geproduceerd door Talpa Producties en is vanaf 30 oktober wekelijks te zien op SBS6 van 20:30-21:30 uur. 

www.sbs6.nl
www.tv.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie