Joris Boerhof Head of Operations bij United
22-10-2019 15:59:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 2159 | Tags:

Joris Boerhof is door United aangesteld als Head of Operations. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de operationele processen binnen het bedrijf.

Hiervoor werkte Boerhof als mede-eigenaar en directeur bij Yiro, een online (live)videoplatform waar onder meer het voetbalkanaal FC Afkicken wordt gemaakt.

Joris Boerhof: “Ik ben 24 jaar geleden begonnen bij Cinevideogroep, een bedrijf dat door United is overgenomen, achtereenvolgend als operationeel assistent, cameraman, hoofd projectbureau en projectmanager. In de tien jaar daarna heb ik diverse management- en directiefuncties bekleed bij met name televisieproducenten. Tijdens deze periode heb ik erg vaak en prettig samengewerkt met United op de grote en ingewikkelde projecten.”

Joris Boerhof: “Ik kijk wat er speelt, wat er leeft en wat er anders kan om zo de kennis van de operatie in te zetten bij het ontwikkelen van beleid en visie voor United als geheel. De unieke kracht van dit bedrijf is in mijn beleving de enorme passie, inzet en loyaliteit van de medewerkers, dat is altijd zo geweest. Het wordt mijn uitdaging om in de snel veranderende markt deze mensen maximaal te blijven ondersteunen en faciliteren, zodat ze hun werk goed kunnen doen - en vooral met veel plezier. Dat is wat ons onderscheidt en waarom klanten graag met United werken. Ik vind het erg bijzonder om in deze rol terug te mogen keren naar mijn roots."

René Delwel, algemeen directeur bij United: “Het is superfijn dat Joris United is komen versterken. Hij heeft zowel bij als met United gewerkt, in verschillende functies. Ik geloof dat hij de kwaliteiten en ervaring heeft om diep de operatie in te kijken en ervoor te zorgen dat de interne processen nog slimmer worden ingericht. Bovenal denk ik dat Joris ons kan helpen de samenwerking te verbeteren, in het belang van onze collega's en van onze klanten.”

www.united4all.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie