Josselien Meijs naar EndemolShine; Saartje Gerritsen naar  SimpelZodiak
04-03-2022 13:59:00 | Door: David de Jong | hits: 3475 | Tags:

Josselien Meijs en Saartje Gerritsen zijn beiden in februari 2022 bij Banijay Benelux aangesteld bij respectievelijk EndemolShine en SimpelZodiak.

Josselien Meijs hoofd factual Entertainment bij EndemolShine

Josselien Meijs is per februari 2022 gestart bij EndemolShine Nederland in de rol van hoofd Factual Entertainment. Een rol waarin zij verantwoordelijk wordt voor de factual amusement titels met focus op de streamers. Daarnaast wordt zij ook medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen van titels in dit genre en werk zij nauw samen met het ontwikkelteam van EndemolShine Nederland dat onder leiding staat van Sil Geursten. Josseline Meijs rapporteert aan Managing Director Rob van der Vleugel.

De afgelopen vier jaar was zij werkzaam bij Vincent TV Producties. Eerst als Hoofd Programma’s en later als Creatief Directeur, waar zij onder meer Beau Five Days Inside (RTL 4 | Televizier-Ring 2018), Chateau Meiland (SBS6 | Televizier-Ring 2019), Bankgiro Miljonairs (RTL 4), Dragons’ Den (NPO1) en Drag Race Holland (Videoland) onder haar hoede had.

Daavoor werkte zij als maker van tv-programma’s bij Eyeworks en bij Warner Bros. International TV Productions als Head of Content. Ze was verantwoordelijk voor de reboot van Temptation Island (RTL 5/Videoland) en De Bachelor (Net5). Tevens heeft zij als Uitvoerend Producent mee ontwikkeld aan de internationaal reizende titel Adam zkt. Eva (RTL 5).

Saartje Gerritsen aan de slag als gedelegeerd producent bij SimpelZodiak

Saartje Gerritsen is in februari 2022 in dienst getreden bij SimpelZodiak als gedelegeerd producent. Ze gaat zich komende tijd bezighouden met Celebrity MasterChef dat het bedrijf gaat produceren voor de streamingdienst Viaplay en Grenzeloos verliefd en Baby in het buitenland voor Net5 en daar komen in de loop der tijd nog meer mooie titels bij.

Saartje Gerritsen begon haar carrière ooit bij SimpelZodiak. Als eindredacteur werkte zij voor titels als Mijn Tent is Top, Je Zal het Maar Hebben, Eet Smakelijk, KRO’s Kookschool en The (un)Dateables. Na een periode als freelancer te hebben gewerkt bij onder andere producenten Strix en Conceptstreet landde zij bij RTL Nederland, waar zij drie jaar op de creative-unit heeft gewerkt aan de ontwikkeling van titels als Ik Weet Er Alles Van, B&B vol Liefde en Iedereen had het erover.

De afgelopen anderhalf jaar heeft Saartje Gerrtisen programma’s mogen maken bij IDTV-POS-video zoals In Levenden Lijve met Derek de Lint, Ondertussen aan de Hofvijver met Splinter Chabot en Joël Lokaal met Joël Broekaert.

www.banijaybenelux.com
www.endemolshine.nl
www.simpelzodiak.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie