Just4Kids lanceert onlinevideodienst voor kinderen
21-05-2019 10:54:23 | Door: | hits: 2887 | Tags:

Uitgeverij Just4Kids lanceert eem onlinevideodienst voor kinderen: just4kids.tv. Op just4kids.tv staan Nederlandstalige series en films voor kinderen. Omdat de videodienst alleen voor kinderen en reclamevrij is, kunnen ze zonder toezicht onlinevideo kijken.

Fokko Vonk, directeur van Just4Kids: “Wij vinden het belangrijk dat kinderen alleen content te zien krijgen die voor hen is bedoeld. Door onze zorgvuldige selectie van kwalitatieve series en films weten we 100 procent zeker dat kinderen geen aanstootgevende of ongeschikte beelden te zien krijgen.”

In de webapp staan series als Casper en Emma, Buurman & Buurman, Hello Kitty, Bibi en Tina en Pieter Konijn. Voor de oudere kinderen biedt de videodienst Nederlandse films, zoals de Schippers van de Kameleon en Fashion Chicks en films van Carry Slee, zoals Radeloos en Timboektoe. Er wordt regelmatig content toegevoegd.

Fokko Vonk: ”Door het bij elkaar brengen van ons brede aanbod van kidscontent in één app, maken we het voor ouders gemakkelijk om hun jonge kinderen veilig onlinevideo te laten kijken. Wat ook handig is: of je nu thuis, uit eten of met vakantie bent, je kids kunnen overal waar internet hun favoriete series en films kijken. Op alle schermen.”

De webapp is beschikbaar via www.just4kids.tv. De eerste maand is gratis, daarna 4,99 euro per maand.

www.just4kids.tv

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie