K2 zoekt K3 op SBS6
09-09-2021 15:07:00 | Door: David de Jong | hits: 1723 | Tags:

Wordt het een meisje of niet? Dat is de vraag in K2 zoekt K3, waarin Nederland en Vlaanderen op zoek gaan naar een opvolger van Klaasje Meijer, en die persoon hoeft voor het eerst niet noodzakelijk een meisje te zijn. K2 zoekt K3 is vanaf 24 september op vrijdagen om 20:30 uur op SBS6 te zien.

Tooske Ragas-Breugem en de Vlaamse Kurt Rogiers leiden de grote show in goede banen. De kandidaten moeten eerst twee professionale jury’s trotseren voor ze voor een 100-koppige publieksjury staan.

Samantha Steenwijk en de Vlaamse zangeres Natalia Druyts vormen samen de hoor-jury, die de audities alleen kan horen en niet kan zien. Zij jureren dus blind en beoordelen in de luisterbox alleen de stem en het zangtalent van de kandidaten. De zie-jury bestaat uit Gordon en de Vlaamse zangeres Ingeborg Sergeant. Zij zijn in de kijkbox alleen aangewezen op hun ogen. Ze horen de audities niet, maar oordelen over de performance en de K3-factor van de kandidaten. Alleen wanneer alle vier de juryleden positief zijn, gaan de juryboxen de hoogte in en is het aan de publieksjury.

Honderd willekeurige Vlamingen en Nederlanders van allerlei leeftijden delen punten uit en beslissen wie een van de tien felbegeerde Golden Seats mag innemen. Deze tien mensen gaan door naar de studioshows.
 
Geen K2 zoekt K3 zonder Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn zelf. Voor hen en Gert Verhulst is ook een rol weggelegd, die later bekend wordt gemaakt. In Vlaanderen en Brussel wordt het programma uitgezonden op de DPG Media-zender VTM.
 
K2 zoekt K3 wordt geproduceerd door Dedsit.

www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie