KPN introduceert kinderzender DreamWorks
22-07-2019 14:36:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 2696 | Tags:

KPN en NBCUniversal International Networks lanceren DreamWorks. Op de zender zijn 24 uur per dag programma’s voor kinderen en het hele gezin te zien.

DreamWorks is vanaf 23 juli 2019 te zien voor alle klanten met Interactieve TV van KPN, KPN iTV.  In het begin met een kleiner aanbod en vanaf september met een volledig 24-uurs uitzendschema.

Stijn Nuijten, directeur marketing van KPN: “We zijn verheugd om het wereldberoemde DreamWorks te kunnen verwelkomen op ons tv-platform en daarmee een verscheidenheid aan klassieke geanimeerde titels voor kinderen en andere fans toe te kunnen voegen.”

Lee Raftery, Managing Director van NBCUniversal International Networks EMEA: "We zijn er trots op de animatieseries en geliefde personages van Dreamworks aan de Nederlandse kijkers te kunnen aanbieden door een partnerschap met KPN, via de eerste overeenkomst van het DreamWorkskanaal in Nederland. We zijn ervan overtuigd dat het ontvangen van bekroonde content - voor het hele gezin - de algehele entertainmentervaring van de iTV-klanten van KPN zal verbeteren.”

Recent heeft KPN het zenderaanbod voor alle tv-klanten uitgebreid met njam!, Love Nature en TV538. Klanten van KPN met het Pluspakket hebben twee nieuwe zenders gekregen: 100%NL TV en Stingray Classica.

www.kpn.com
www.nbcuniversal.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie