KPN stunt met kosteloos Viaplay voor overstappers naar KPN Internet en tv
26-01-2022 07:57:00 | Door: David de Jong | hits: 1185 | Tags:

Mensen die overstappen naar het pakket KPN Internet en tv, krijgen negen maanden gratis Viaplay aangeboden. Bestaande televisie-klanten betalen tot 1 augustus 2022 9,99 euro per maand in plaats van 13,99 euro per maand. Klanten die internet, mobiel en Viaplay combineren krijgen daarbij nog eens 5 euro per maand korting.

Daarmee hoopt KPN klanten aan te trekken en te binden met het aanbod van Viaplay, dat onder meer de Formule 1-wedstrijden omvat. Jochem de Jong, Director Partnerships bij KPN: "Sinds bekendmaking van het partnership met Viaplay is de belangstelling van zowel bestaande als nieuwe klanten erg groot. We zijn blij hen te kunnen verwelkomen met een aantrekkelijk aanbod als startschot van het nieuwe Formule 1-seizoen, met nog meer races, spanning en nu ook voordelig kijkplezier met Viaplay."

Viaplay zal op 1 maart 2022 van start gaan met een on demand-aanbod van sport, series en films. KPN heeft aangekondigd dat Viaplay vooralsnog alleen via smart-tv apps, Chromecast of Apple TV op een televisietoestel zichtbaar gemaakt kan worden. Dit betekent dat de app vooralsnog niet via de eigen decoders beschikbaar zal zijn. Ook zal Viaplay via andere devices beschikbaar komen bij de start.

VodafoneZiggo heeft bekendgemaakt dat klanten Viaplay vier maanden kunnen proberen voor 20 euro. Daarna is de prijs 9,99 euro per maand tot 1 augustus 2022. Vanaf 1 augustus zal de reguliere prijs van 13,99 euro per maand gelden bij VodafoneZiggo. De introductieaanbieding loopt tot 30 april 2022. Ook bij Ziggo zal Viaplay niet via de eigen decoder (waaronder Mediabox Next) beschikbaar komen, al sluit een woordvoerder niet uit dat dit op termijn alsnog het geval zal zijn.

Zie ook: Viaplay start op 1 maart 2022 met deals NOS, KPN en VodafoneZiggo

www.overons.kpn
www.kpn.com/viaplay
www.viaplay.com
www.nentgroup.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie