Kaj Gorgels en RTL tekenen contract
15-06-2018 11:12:17 | Door: | hits: 2459 | Tags:

Presentator, contentmaker en online personality Kaj Gorgels en RTL hebben een contract met elkaar getekend. Hiermee verbindt Kaj zich voor de komende twee jaar in de volle breedte aan het mediabedrijf. Naast zijn partnership met RTL MCN en zijn rol als creator op het platform Concentrate, is Kaj sinds kort ook te zien als presentator bij Videoland. Daarbij is RTL nu het exclusieve sales house van Kaj en behartigt hiermee alle adverteerdersmogelijkheden op zijn persoonlijke social mediakanalen. A Million Faces blijft verantwoordelijk voor zijn management.

Kaj Gorgels: “Ik had vier jaar geleden nooit durven denken dat ik van een uit de hand gelopen hobby met mijn typetjesvideo’s mijn werk zou maken. En al helemaal niet dat RTL mij een tweejarig contract zou aanbieden. Hier ben ik echt ontzettend dankbaar voor en ik heb heel veel zin in de verdere samenwerking.” 

Erik Kepper, managing director RTL MCN: “Kaj heeft de afgelopen jaren een giga ontwikkeling doorgemaakt. Hij is talentvol, veelzijdig, een echte publiekslieveling en gewoon een geweldige vent om mee te werken. Kaj begon bij ons als presentator van Concentrate, deed in 2017 al zijn eerste uitstapje naar de lineaire kanalen en heeft zich zo goed doorontwikkeld dat we nu in de volledige breedte met elkaar gaan samenwerken. Hij is een rising star, zo’n groot talent willen we graag aan ons binden.”

Kaj is de komende zomer in een aantal formats op Concentrate te zien, waaronder het gloednieuwe spelprogramma Judge Me Niet. Hierin kruipt hij in de huid van een echte quizmaster en brengt de goede en slechte eigenschappen, maar ook de geheimen van een groep van twaalf grote influencers boven water. Vanaf vrijdag 6 juli om 17.00 uur start het tweede seizoen van Nachtbrakers, waarin Kaj samen met collega Kaj van der Ree bekende sterren midden in de nacht van hun bed licht. Op zijn eigen YouTube-kanaal lanceert hij op maandag 18 juni om 17.00 uur het nieuwe format ‘Dat Meen Je Niet!'. Hierin stelt hij zijn gasten de meest random vragen, waaruit de leukste gesprekken ontstaan. Zijn eerste gast is Qucee van Supergaande. Bij Videoland presenteert hij samen met Yolanthe Snijder-Cabau the guilty pleasure ‘Temptation Island VIPS’, maar ook ‘I Love You Tattoo’ en ‘De Beste Verleiders’ - nu te zien op het video-on-demand-platform. 

www.rtlmcn.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie