Katja Schuurman tekent bij RTL
07-05-2018 09:57:24 | Door: | hits: 2609 | Tags:

RTL maakt bekend dat Katja Schuurman een meerjarig contract tekent bij het mediabedrijf. Met ingang van 1 september gaat Schuurman aan de slag. Ze zal niet alleen presenteren en acteren, maar ook programma’s ontwikkelen voor zowel de tv-zenders als Videoland.

Sven Sauvé, CEO van RTL: “Met Katja halen we een energieke en creatieve duizendpoot in huis. Begin jaren 90 begonnen als actrice bij RTL 4, verwelkomen we haar weer met open armen. Katja heeft zich veelzijdig ontwikkeld en voelt zich als een vis in het water op zowel filmset, studiovloer en op locatie als achter de schermen. Ik ben blij dat ze de RTL-familie komt verrijken met haar ondernemerschap, nieuwsgierigheid en kracht om mensen met elkaar te verbinden.”

Schuurman: “In de gesprekken met RTL merkte ik al snel dat we dezelfde ambities delen. De combinatie van acteren, presenteren, programma’s ontwikkelen en alle mogelijkheden die de verschillende RTL-kanalen mij bieden, is precies waar ik naar op zoek was. De afgelopen jaren heb ik bij KRO-NRCV mooie programma’s gemaakt. Nu is het tijd voor een volgende stap. Ik verheug me erop om vanaf september bij RTL aan het werk te gaan.”

www.rtl.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie